E-trgovina Autocommerce

banner_narocanje-vulkanizerstvo-3

E-trgovina Autocommerce

10. 10. 2016
|

V sklopu storitvenega centra Ljubljana je z 22. aprilom 2016 pričela delovati tudi e-trgovina. Le ta omogoča udobno in najenostavnješe nakupovanje pnevmatik. Spletna trgovina navdušuje s široko paleto pnevmatik vodilnih svetovnih proizvajalcev po konkurenčnih cenah. 

Najboljše pnevmatike z do 28% popusta

V času -spomladanske akcije omogočamo strankam najboljše pnevmatike po odličnih cenah. Trenutno veljaven je 28% popust na vse pnevmatike Continental, Goodyear, Dunlop, Sava in Fulda. Dostava po celi Sloveniji

Dostava po celi Sloveniji

Artikli, ki so na zalogi in so naročeni do 14:00 bodo odpremljeni še isti dan in dostavljeni na vaš naslov tekom naslednjega dneva. Artikli, ki so na zalogi in so naročeni po 14:00 bodo odpremljeni naslednji dan in dostavljeni na vaš naslov v roku dveh dni. Vse pnevmatike je mogoče tudi prevzeti osebno v storitvenem centru AGO na Baragovi 10, poleg avtopralnice. Naši mojstri kupljene pnevmatike tudi z veseljem zmontirajo.

Enostavno naročanje kar preko spleta

Ker želimo svojim strankam samo najboljše vam omogočamo, da vulkanizersko storitve za Vaše vozilo naročate kar od doma. Kliknite in izpolnite obrazec, preverite rezervacijo termina in vašega lepotca pripeljite v enega izmed naših storitvenih centrov. Zaupajte našim strokovnjakov ki bodo poskrbeli za brezhibnost Vašega vozila.